PEMBERT & COMPANY FLYTTAR UT FRÅN HANSA

PEMBERT & COMPANY FLYTTAR UT FRÅN HANSA

Den 20 juni lämnar Pembert & Company sina lokaler i köpcentret Hansa efter att där, i 3 år, drivit sin satellit till Lokal 17 i Studiohuset.

Daniel Pembert, som äger och driver Pembert & Company tillsammans med Tommy Nilsson, förklarar: ”Det är en fantastisk lokal som vi lämnar. Läget och den smakfulla inredningen gör den unik. Vi har många förslag på hur lokalen bäst kommer till sin rätt. Vi landade dock i att det inte är vi som ska utveckla några av de koncepten. Vi ska istället fokusera på fortsatt utveckling av vår eventbaserade verksamhet. Vi har byggt ett företag som specialiserat sig på event och catering, som komplement till våra luncher.”

Tommy Nilsson understryker att samarbetet med Hansa har varit väldigt positivt, att överlämningen av lokalen varit planerad sedan förra hösten och har skett i bästa samförstånd. Han fortsätter: ”Förutom de sommartillställningar vi har inplanerade, South Ocean Festival och Torsjö Live, riktar vi nu fokus på vinterns uppstart av vad som blir vår hittills största enhet: restaurangen i fastigheten the Loop som snart är färdigställd i Science Village i Lund. Fastigheten kommer även att inhysa Lunds nya konsertsal och blir Lunds nya centrum för såväl musik och kultur som för kongresser och konferenser.”

Daniel Pembert avslutar: ”Vi tackar de gäster som varit med oss under vår tid på Hansa. Ni kan fortsatt njuta av våra luncher på Lokal 17 i Studiohuset. Vår filosofi är och förblir densamma; nordisk mat med en twist och alltid råvaror utvalda med respekt för såväl djur som natur.”