Catering & Food truck

CATERING

Vi erbjuder skräddarsydd catering för varje tillfälle till såväl privatpersoner i mindre sällskap som till företag med flera tusen gäster. Alla typer av menyer, från flerrätters till bufféer och mingelmat, kan erbjudas.

Så bjud in dina gäster – Vi tar hand om resten.

FOOD TRUCK

Spexa till företagseventet eller festen genom att hyra in vår food truck — en garanterad stämningshöjare med stor flexibilitet. Vad sägs om surdegspizza med en strand i bakgrunden eller fräscha sallader på parkeringen bakom kontoret? Vi kan erbjuda diverse rätter från världens alla hörn.

STREET FOOD

Ta smaklökarna på en kulinarisk resa med street food på nordiska råvaror! Vi erbjuder en meny av fyra rätter i mindre format — frasig gnocchi, eldigt högrev, fräsch cesarsallad och rykande varm surdegspizza. Låt oss ta upplevelsen till dig eller besök någon av våra lokaler för att smaka på världens kök.

STUDENT 2024 

Studenten står för dörren och vi har självklart olika alternativ att erbjuda då det gäller catering för studentfesten. Välj mellan olika bufféer eller hyra av vår food truck. Läs mer i PDF:en nedan.