PEMBERT & COMPANY SKRIVER AVTAL FÖR THE LOOP

PEMBERT & COMPANY SKRIVER AVTAL FÖR THE LOOP

The Loop blir en innnovationshub på 11 000 kvm för samverkan inom akademi, näringsliv och forskning. Byggnaden blir en destination för hela Science Village och Lund med en variation av mötesplatser i kombination med kulturarrangemang och kulinariska äventyr. Nu är det klart att Pembert & Company kommer att stå för matupplevelsen i huset.

Under mars tecknade Vectura hyresavtal med Pembert & Company om 549 kvm. Restaurangen VECTURA FASTIGHETER 2023.03.16 STOCKHOLM kommer förse The Loop med prisbelönt mat och bli en naturlig mötesplats i byggnaden med fokus på högkvalitativa råvaror och innovativ matlagning.

– Vi ser fram emot att öppna restaurangen i The Loop och utvecklas vidare tillsammans med alla partners i huset. I The Loop kan vi göra flera olika spännande event samt utveckla våra matlagningsaktiviteter och matkoncept. Allt för att sätta guldkant på våra gästers matupplevelse, säger Daniel Pembert, grundare och kreativt ansvarig på Pembert & Company.

– Science Village Hall i The Loop har stor betydelse för hela Science Village och Lund. Nu när Pembert & Company blir en del av The Loop känns det som att den sista viktiga pusselbiten är på plats. Vi ser nu fram emot att bjuda in till inspirerande evenemang och konferenser med start hösten 2024, där maten är en självklar del av upplevelsen, säger Laila Olsson konferens- och eventansvarig för Science Village Hall.

Kontakt

kontakt@pembertochcompany.se

OM THE LOOP

Det pågående projektet The Loop i Science Village utvecklas till en innovativ mötesplats på 11 000 kvm där forskning, näringsliv och akademi sammanstrålar. Området Science Village, omfattar de två världsledande forskningsanläggningarna ESS, världens mest kraftfulla neutronkälla och MAX IV världens mest kraftfulla synkrotronljusanläggning.

OM PEMBERT & COMPANY

Pembert & Company startades 2015 av OS- och VM-kocken Daniel Pembert. Vi började som cateringverksamhet för att successivt växa till dagens företagsgrupp med ett flertal restauranger och stor catering- & eventverksamhet. Idag driver vi Lokal 17 och Studio 15 i Studiohuset på Hjälmarekajen, Lokal 17 på Hansa, Alnarp 9, Jägersro Trav & Galopprestaurang och köket på Amiralen i Malmö. De olika enheterna kompletteras med våra koncept Cook-a-long, Vinbar 17, Pembert & Company Street Food samt vårt stora utbud av catering.

Företagsgruppen har sin bas i Malmö med omnejd och ägs och drivs av Daniel Pembert och Tommy Nilsson.