PEMBERT & COMPANY STARTAR SAMARBETE MED BADHYTTEN

PEMBERT & COMPANY STARTAR SAMARBETE MED BADHYTTEN

I april drar Restaurang Badhytten i Skanörs hamn igång årets säsong. De gamla vännerna Michael Egly och Daniel Pembert har hittat sommarens format – Pembert & Company startar upp ett samarbete med Badhytten och utvecklar köket på Badhytten. Rent konkret innebär det att Michael håller ställningarna bland gästerna och garanterar samma härliga beach-känsla och sköna ”vibe” som alltid medan Daniel med köksteam tar över köket och menyn. ”Mycket har varit väldigt bra och nu skall vi få in lite nya smaker och idéer som förhöjer upplevelsen”, säger Daniel.

Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att jobba ihop på Badhytten i sommar. Vi har själv många gäster och kunder som bor nere på Näset och vi ser fram emot att få träffa både dem och nya gäster i sommar. Läget kan inte vara bättre på sommaren” säger Daniel Pembert, ägare till Pembert & Company.

Att Badhytten valt just Pembert & Company som partner för detta samarbete är ingen tillfällighet. Michael Egly, ägare och driftsansvarig på Badhytten, har en tydlig bild av hur detta samarbete och gemensamma sak kan vara bra för alla.

”Vi älskar pulsen, atmosfären och trycket i Skanörs Hamn. Vi har sedan starten velat skapa ett riktigt schysst ställe med hög kvalité för alla gäster, oavsett om de kommer i högklackat eller flip-flops. Med detta samarbete med Pembert & Company stärker vi denna ambition och målbild.  Ibland blir 1 plus 1, 3”, säger Michael.”Vi har redan kört i gång med planering och förberedelser inför säsongen som startar upp den 5 april. Vi är riktigt laddade för denna nya säsong och vårt samarbete!”

Om Badhytten

Efter en brand 2009 återinvigdes Badhytten i maj 2016. Nya Badhytten byggdes med alla förutsättningar att ge gästerna en oförglömlig upplevelse. 2018 tog fem glada killar över verksamheten -Micke, Micke, Bengt, Jesper och Mats. Några av deras mer kända etableringar är Mello Yello, Glasklart, Bryggan och Tillfesten. Med Restaurang Badhytten startades ett nytt spännande äventyr upp på en otroligt vacker plats med magiska vita stränder och blåa vatten. Detta har blivit en stor mötesplats för många, inte bara lokalt utan även från hela Sverige och utomlands.

Om Pembert & Company

Sedan 2015 driver Daniel Pembert en framgångsrik catering- och restaurangverksamhet i Malmö – Pembert & Company. Idag ingår följande verksamheter i koncernen: Alnarp 9 / Lokal 17 / Lokal 17 Hansa / Vinbar 17 / Studio 15 / Food trucken / Jägersro Restauranger